Cu Aquaclean toate acestea pot deveni realitate

Cu Aquaclean toate acestea pot deveni realitate.

Folosim această țesătură revoluționară și suntem extrem de satisfăcuți. Cu Aquaclean fiecare pată poate fi îndepărtată de pe canapea pur și simplu ștergând-o cu o cârpă umedă. Indiferent de tipul de pată: vin, sos, cerneală, noroi, ciocolată, grăsime, smântână etc… Aquaclean nu lasă nimic să treacă.

 

Cum acționează Aquaclean?

Aquaclean este o protecție avansată, un tratament care acoperă fiecare fibră a canapelei dvs. cu un strat molecular invizibil, păstrând toată murdăria la suprafață. Petele nu trec și, prin urmare, sunt ușor eliminate cu apă simplă. Spre deosebire de repelenții clasici de apă, care pot bloca intrarea lichidelor doar câteva minute, Aquaclean garantează o eficiență maximă chiar și pe petele care au rămas acolo de ceva timp.

 

Cum să eliminați petele cu Aquaclean?

Trei pași simpli sunt suficienți pentru a îndepărta petele de pe canapele cu țesătură Aquaclean:

 

  1. Îndepărtați excesul de material vărsat pe canapea

 

  1. Aplicați puțină apă pe pată, fie direct, fie folosind o cârpă umedă. Așteptați câteva secunde

 

  1. Apăsați pata cu cârpa și frecați ușor pe țesătură cu mișcări circulare: repetați procesul până când pata dispare complet

 

Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează Aquaclean? Urmăriți videoclipul din partea de jos!

 

Aquaclean este prietenul nostru blănos.

Dacă ai un animal de companie obișnuit să fii pe canapea cu tine Aquaclean este soluția perfectă.

Toate colecțiile Aquaclean se caracterizează printr-o folie plasată între textura țesăturii și partea vizibilă a țesăturii. Această folie oferă o durabilitate extremă: acestea sunt țesături performante capabile să reziste oricăror lacrimi cauzate de unghiile câinilor și pisicilor care urcă pe canapea dar și de fermoare și nituri de pantaloni.

 

Această țesătură previne, de asemenea, blocarea firelor de păr și face curățarea foarte ușoară: doar o perie adezivă pentru a îndepărta firele de păr în câteva secunde.

 

Aquaclean este, de asemenea, echipat cu tehnologia fantastică Safe Front, un scut protector care conține particule anorganice de argint care împiedică reproducerea acarienilor și bacteriilor, făcând țesătura complet igienică, antialergică și inodoră. Un plus frumos care ne poate proteja pe noi și pe prietenii noștri de boli precum rinita alergică, astmul bronșic, dermatita atopică.

 

Și cum rămâne cu designul canapelei?

Catalogul de tapițerie Aquaclean este într-adevăr foarte larg: există multe culori disponibile, cu siguranță vom putea găsi soluția perfectă pentru camera dvs. de zi.

 

Cu Aquaclean calitatea este asigurată, de asemenea, datorită certificării garantează absența substanțelor nocive în țesături, respectând în același timp mediul în timpul fiecărei faze de prelucrare.

 

Acum, că v-am spus totul despre Aquaclean, mai este un singur lucru de făcut: vedeți-l în direct!

 

Vino și vizitează-ne și vei descoperi cu ochii tăi această țesătură magică!

 

Vă așteptăm în showroom-ul nostru
Str.Tudor Vladimirescu 1a,Chisinau

Articole similare