CUM SA ALEGI MOBILA DIN ITALIA CORECT

CANAPELE SI COLTARE: O GAMA LARGA PENTRU DIVERSE STILURI, PRETURI SI DORINTE. DOAR IN SHOWROOM-UL CARDELEN DIVANI

Mobila din Italia a primit o recunoaștere bine meritată în întreaga lume datorită calității și caracteristicilor estetice.

Avantajele mobilierului italian:

  • Exclusivitatea și eleganța stilului;
  • Toate detaliile și contururile sunt gândite și aduse la ideal;
  • Materialele din care sunt realizate modelele sunt de o calitate excepțională, inclusiv pielea naturala;
  • Tapițeria mobilierului este realizată din stofa și piele de elită;
  • Materialele rezistente la uzură asigură o durată lungă de viață.

Cele mai importante piesă de mobilier pentru interier Dvs sunt canapele si coltare.

Canapele si coltare din italia pot fi procurate din showroom Cardelen Divani in Chisinau, str. Tudor Vladimirescu 1A.

 

La ce ar trebui sa atragem atentia cand alegem canapele si coltare din italia?

GAMA

Alegerea mobilierului italian, în special canapele si coltare, este aproape infinit variabilă. Canapele si coltare clasice, modele particulare de design, modele cu relax electric si cu extindere pentru utilizare zilnica din colectia Zi-Noapte. Separat, puteți evidenția gama pentru camerele copiilor. Modele de mobila pentru copii au un set similar de caracteristici si sunt adaptate la caracteristicile corpului copilului.

 

Mobila italiana la showroom Cardelen Divani poate fi selectata din mai multe colectii: Classic, Design, Zi-Noapte. Care pot fi gasite in catalog(link https://cardelendivani.md/canapele-si-fotolii/).

BRAND

Există o mulțime de fabrici care produc mobilă în Italia, insa fabrici care produc mobila particulara adevarata cu atât mai puțin.

Fabricile „Delta Salotti”, “Dienne Salotti” si altele care reprezinta mobila de lux, la cel mai inalt nivel creaza toate materiale si modele din cele mai calitative materiale dar si mobila e realizata de catre cei mai talentanti specialisti din domeniul designului si mobilierului.

Cardelen Divani este reprezentator oficial unic al brandului Delta Salotti in Republica Moldova. Ne puteti vedea tot asortimentul in showroom  – Chisinau, str. Tudor Vladimirescu 1A.

  

STIL SI DIMENSIUNI

Sa alegeti colectia care corespunde gustului Dvs – Classica sau Moderna. Si nu in ultimul rand veti avea nevoie de dimensiuni pentru a alege canapea sau coltar corect indiferent de modalitate de procurare (direct de la depozit sau la comanda).

Va asteptam in showroom Cardelen Divani in Chisinau, str. Tudor Vladimirescu 1A.

Vezi pe hartă

Related posts